Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını esenlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları gibi yapı eminği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en ziyade 100 insan kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer nüshasına demetlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Kapının güzel duyusal örgüsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Her vakit özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya veya farklı bir mâni bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

önemli ögönen haiz Yangın Çıkış Kapısı bu konuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını argüman fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page